dinsdag 16 augustus 2011

Nieuwtje!

Eigenlijk zouden hier nu foto's van het nieuwe pand gepost moeten worden als eerste. Dan klopt de chronologische volgorde ;). Maar de foto's zijn nog niet genomen, tenminste nog niet in mooie (zonder wazige beelden ;)) versie. Dus dan toch maar een andere post namelijk een nieuwtje wat we echt heel leuk vinden!!

Want vanaf vandaag zijn we verkooppunt van de Bakzolder geworden! Ken je de Bakzolder niet? Kijk dan gauw op hun website: http://www.bakzolder.nl/. Ze hebben namelijk heerlijke bakmixen en bavaroises (en nog veel meer). Vanaf 18 augustus hebben we 13 heerlijke cake- en taartmixen en 11 bavaroises in de winkel!

In de spotlight:

Cafe-noir cakemix (E 5,25) voor 2 cakes met stukjes cafe noir koek! Tip: maak een heerlijke glazuur met mokka aroma (bijv. theelepels oploskoffie), 250 gram poedersuiker en 100 gram boter gesmolten. Giet de glazuur over de cake en garneer met bijv. kokos.

Sinaasappel cakemix (E 3,50): heerlijke frisse cake met sinaasappelstukjes. Tip: Bak er cupcakes van en garneer met een sinaasappelglazuur of topping van creamcheese met sinaasappelrasp!

Citroen mascarpone mix (E 5,95): frisse nazomercake met mascarpone smaak en citroenstukjes. Tip: lekker fris met de citroenbavarois!

Citroen, chocolade of bosvruchten bavarois (en nog 8 smaken meer)! Heel makkelijk te maken met water en slagroom. 100 gram is goed voor 1 liter bavarois. Je kan de slagroom ook voor de helft vervangen door kwark voor een frisser resultaat. Heerlijk als vulling voor in de taart of als kwarktaart!

Dit was wel een nieuwe post waard vonden we!

O nog 1 om te onthouden: 10 september vieren we feest! Want dan vieren we dat we zijn verhuist naar ons nieuwe pand. Ben je nog niet geweest? Kom dan gauw kijken want we hebben dan leuke goodiebags, demo's, acties en prijzen. En ben je al wel geweest? Nou dan is het extra leuk natuurlijk met al die acties ;).

p.s. voor die tijd zijn we ook gewoon open hoor. Kijk op onze website voor de openingstijden tot aan 7 september, want vanaf 7 september zijn we op de woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 en alle avonden en de zaterdag op afspraak open!


1 opmerking:

  1. ze hebben heerlijke mixen bij de bakzolder.ik haal daar geregeld wat omdat het voor mij maar een kleine afstand is.echt een aanrader!!

    groetjes janneke

    BeantwoordenVerwijderen